Update omtrent COVID-19

Lieve deelnemers en bezoekers van de Bavaria Orca Competitie Slotwedstrijden (BOCS),

De voorbereidingen voor onze wedstrijd zijn inmiddels in volle gang. Vooralsnog vindt deze plaats op 27 en 28 juni 2020. Het is echter waarschijnlijk niemand ontgaan dat we op dit moment leven in een onzekere en onwerkelijke tijd.

Als Commissie Competitie Slotwedstrijden dienen wij rekening te houden met de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) in Nederland. Voor het ogenblik zien wij nog geen aanleiding om onze wedstrijd af te gelasten. Tijdens onze voorbereidingen staan wij in nauw contact met het RIVM, de gemeente Amstelveen en de KNRB. De adviezen die zij afgeven, zullen wij in acht nemen. Verder houden wij zelf ook de vinger aan de pols en zullen wij zodra de situatie verandert jullie daarvan op de hoogte stellen via de hieronder genoemde kanalen.

Voor meer informatie en updates m.b.t. de organisatie van onze wedstrijd kunnen jullie kijken op:
Instagram (@orcacomposlot)
Facebook (www.facebook.com/composlot).

Voor verdere vragen en/of toelichting kunt u mailen naar de voorzitter (Tim Hagedoorn) via: cocos@orcaroeien.nl